40 års fødselsdagsfest i syd Tyskland !!

Wallerstädten..Tyske Pink Panthers og alle vi andre..
40 års jubilæum i den sydtyske lejr i uge 25..2016.
Pink Panthers klubben har eksisteret siden 1976 og ville nu markere at de var lige så skønne Pink Panthere som vi andre..
Herligt: Vi var inviteret – og i spredt kørsel forcerede vi nu de Tyske landeveje.. Det var en fin køretur vi skulle på ! Der var 900 km derned – og vejret var som det sig hører til, her i Nordeuropa… pisse vådt…. Enkelte steder var der også iblandet 2 cm store hagl. Men da vi nåede klubben 10 timer senere, var pladsen til vore telte Næsten tør !!

ppw3
Men pyt skidt – det var jo stadig kun udvortes Pinkerne fra Danmark var våde…. såe…
Op med teltene – luft i madrassen, soveposen rullet ud – og fluks hen mod klubbens skønne hus – med den ligeså skønne Bar… Skåål
Nu er vi kommet, så lad endelig festen begynde….
Det er jo kun fredag aften, og den store fest starter først Lørdag eftermiddag… Men som det sig hører og bør når Pinkere er samlet, så starter vi allerede dagen før dagen med en skøn “stille Pink aften………
DOX – den fantastiske Airpaint Brucher fra Italy, kom listende hen mod os Pinkere fra DK, med et kæmpe smil fra øre til øre… Hallo freinds – How are you, and skåål !! Dox var ikke alene – flere andre fra den forhenværende Pink klub i Italy var også mødt frem !!
Pink klubben fra Hamburg og dem fra Ratzeried var også ankommet. Og så var der fest !!

ppw2
Fredagen sluttede der hvor lørdagen startede, såen lige så stille som gårdagens festivitas var sluttet..øøøh. Overskyet og regnfuldt… Morgenen gryede og teltet blev forsigtigt åbnet. Regndråberne ramte mig tungt i nakken – og hvad var klokken blevet ? Mon man kunne skaffe sig selv en kop varm kaffe… Over og knække en stråle af, og hen til klubben for at banke på !!
Jens, Wallerstädtens formand lukke langt om længe døren på sned !! Yees – ooh you want coffeeeeee…. Just a minute !

ppw4

Om eftermiddagen før det store gilde skulle tá sin begyndelse, var det tid til gaveoverrækkelse, og: Gaven fra os Danskere var en pyntet Garage af dem vi havde da vi var Børn – Tyskernes nye klubhus kalder de for – Garage.. Samt en skøn pink figur til opbevaring af een Øldåse, lavet kun af splitterne fra maaange Øldåser… Den del af dåsen der får det til at sige ppiiiist når dåsen bliver åbnet… Et fantastisk håndarbejde søde Kirsten har udført, før den blev afleveret !! Rygterne siger at splitterne kun var fra de dåseøl – som hun havde tømt helt alene !!! Men det er måske ikke den pure sandhed !
Udenfor klubhuset hvor Asfalt-Ballet skulle holdes, var der mødt en masse unge mennesker op… Det var et stort Messing Blæser ensemble, samt en trommeslager mm
Aldersmæssigt lå de alle mellem 7 og 20 år – der var 20 af dem, og alle havde de taget pårørende med…. De spillede “Tysk og Østrigsk slagermusik mm” kun på deres horn og fløjter. En sjov og anderledes måde at begynde 40 års jubilæet på – men egentligt ganske hyggeligt !!
Hele festen var delvis udendørs, og på Klubbens Parkeringsplads samt på fortov og gade… Men det var en nødvendighed med lidt gadehjælp…for ca 600 bikere var forsamlet den aften, og det kú der alligevel ikke være i deres nye klubhus…..
Og så var der Pokaluddeling..
Vi var hele 16 fra Danmark – og modtog selvfølgelig, endnu en gang, den fine pokal for længst kørende klub !! Ja det er nu næsten unfair for alle de andre indlandske klubber, men vi modtog pokalen med et stoort smil..

ppw5

Og så var der fest….. En hulens masse ÆbleCider med en skvis cola i – er wallerstädtens foretrukne hofmærke !! Når der bliver solgt 3 øl, bliver der solgt 10 glas æblecider !! De sgu tossede de Tyskere – men gennem årene har også vi Danskere nu lært at drikke det.. Og det smager egentligt meeeget godt !! Skåål….
Der var et fedt band på chenen – og alle barerne – spisestedet osv. blev behørigt brugt…. 600 mennesker var det tal der cirkulerede – og ovenover alle disse hoveder var solen kommet frem fra skydækket…. Vi var jo ganske langt sydpå, så når bare de sorte regnskyer var ude af billedet, så var der faktisk dejligt lunt på asfalten..
Hallo and good evening – How are you ? Jeg havde lige mødt den Italiener der ved forrige møde i Italien, for et halvt år siden, havde foræret os Danske Pinkere et par RusserHuer med klap og det hele…. Russerhuerne var selvfølgelig i Pink… Og ved siden af ham var en arbejdskollega fra Moskva….. En gæv gut der snakkede flydende Engelsk – og drak Tysk pils samt Vodka uden juice !! En herlig gut !!

Efter et hold kolde mere – en masse snak… Lidt vandpantomine for at finde ned til Teltet, og en kold sovepose – var festivitassen overstået, og tilbage var nu bare at vente til morgenmaden, før de næste 900 km skulle overvindes..

Skøn weekend – i fantastisk selskab…….. Stampe

 

Be the first to comment

Leave a comment