Børnebakketur 2016…

Årets Børnebakketur 2016…….

Dette Billede siger vel alt om hvad det er for et arrangement ! En diabetesKnægt med sin Medicintaske sidder bare og venter på at vi skal komme afsted !!

BøeneBD 2016.4 BøeneBD 2016.5 BøeneBD 2016.3

Solen stråler helt fantastisk langt oppe på himlen. Klokken rammer næsten 7 – og det blir en fantastisk dag !!
Det er lørdag den 28 maj – året er 2016, og siden 1998 har Vi kørt med egne og Diabetesbørn bag på vore Motorcykler.

AnnaborgParkeringsplads ved Frederiksborg slot, er stedet hvor det årlige skue tager sin start.. Vi skal på Dyrehavsbakken – og vi har som vanligt selveste mister Pjerrot fra Bakken, til at køre forrest i kortegen !!
Hvo r mange vi er ! Jae før afgang fra Hillerød var vi 48 cykler.. Et fint tal at være med i – og et fint tal når der tænkes på hvor mange andre steder, bare her på Sjælland, der er hjælpe arrangementer til børn med diverse sygdomme !
Og vi som er med i denne børnebakkekørsel, er i den heldige situation at det er blevet Dansk kostume, at hvis man som menneske kan gøre et eller andet godt for et andet menneske, som har det mindre godt end en selv – ja så stiller vi velvilligt op alle sammen… Hvis det bare er noget vi selv kan stå inde for – Og hvad kan være nemmere og skønnere end at dele eens helt egen passion for Motorcykler med et andet menneske – i vores tilfælde en masse Diabetespatienter..
BøeneBD 2016.1

Vore venner som ville det samme som os – køre tur for og med Diabetesbørn – kom fra store dele af Sjælland !!
Kalundborg egnen – Næstved og helt fra LollandFalster…

Diabetesforeningen havde afspærret en del af Parkeringspladsen til os motorcyklister, og ind over pladsen skrider den opsynende Parkeringsvagt.. Dav og hej – nåe jeg hører i skal have lov til at være her! Det lyder spændende… Jeg har fået påbud om først at skrive afgifter ud når i alle er kørt !! Og så god tur til jer alle !!
Det var herlige toner at høre, og ikke som dem vi mødte sidste år !! En OverIvrig-Afgiftudskrivnings expert, som indberettede biler i vores kortege !! Tumpe – må man ikke skrive eller sige, men nok tænke !! Men i år gik det gnidningsfrit !! Tak for det !!
Køreturen fra Annaborg gik som vanligt ud over de små veje – forbi Hillerød og rundt om Karlebo, før vi ramte Strandvejen ved Nivåbugten, for at holde et lille hvil, og en strække ben pause til vore passagerer !!
Vel ankommen til Dyrehavsbakken, listede alle op på den store græsplæne, hvor der var en forfriskning og en sandwich til alle Diabeteschaufførerne samt børnene…..

30 Diabetesbørn var der med – og om et år gør vi det sgu nok igen !! sees … Stampe..

Be the first to comment

Leave a comment