Foredrag med John Adnersen

John Andersen !!
Glæd dig – Glæd dig – Glæd dig …. hvis du endnu ikke har oplevet John Andersens foredrag – så find en klub eller lignende, hvor han underholder… For han er dælme ikke kedelig !!
Manden med det tveæggede samorai sværd kom forbi vores klubhus, og forførte os i 2½ time med sin store beretning om rejsen til månen og tilbage igen !!
I Virtus Berings fodspor..
Foredraget var så fantastisk inspirerende at en genfortælling af ordene, ville være det samme som Harikiri.. Men et par ord om John Andersen skal der dog komme frem her !!
John Andersens humor og stabilitet om sin egen person, samt fortællingerne om hele det store persongalleri der præger hans rejser (selvom han rejser mutters alene) var en umådelig interessant fortælling… Johns strabasser omkring hans lille Honda – blev alle steder varetaget med snilde og omhu !! Eller tihvertifald så fik John løst et opstået problem, på bedste og hurtigste vis… John havde bla medtaget et lille trylleapperat, før afgangen fra Danmark, og ved ganske mange af hans små og store opståede problemer kom denne lille trylleboks til ære og værdighed…
Johns trylle-apperat var et Polaroid kamera !!
Et Polaroid kamera som jo tager Straks billeder, og som selvfølgelig bliver givet til et “Måske Kommende Problem” gjorde underværker… Vi er langt inde i det enertyvende århundrede, og alligevel virker et billede med eget motiv – langt bedre end den flaske Vodka, som i mange andre funktioner var betalingsmidlet, fantastisk…. John brugte mange Polaroid film på sin rejse !!
Lidt fakta om John..
Hen er fra 1943… Tømrer Konstruktør og Arkitekt..
Til Grønland og mærke Isbjørne, et par år… Første dansker der krydsede indlandsisen på Ski 1971..
Roede hele vejen rundt om Grønland i kajak… Var den første der klarede en gennemsejling Uden motorhjælp, fra Grønland til Alaska…. Har udgivet 16 bøger om sine mange rejseakviteter…
John er medlem af Æventyrernes klub – har været lektor på Kunstakademiets arkitektskole..
Er medlem af De berejstes klub, og fik i 2016 tildelt klubbens forskerpris…..
Dette billede stammer fra en anden af Johns bøger. Silkevejen på motorcykel, da det foredrag som John afholdte hos os i PP først udkommer i bogform til efteråret 2017..

Men sikke da en aften !! Stor tak til John Anders

Be the first to comment

Leave a comment