Warning: The magic method Gallery_Img::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/c/2/ppmc.dk/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-images/gallery-images.php on line 97 Orø 2018 – Pink Panther MC

Orø 2018

ORØ – TRÆF……24-26.8.18…………………………………………

Så er vi ved at være fremme ved weekenden… Fredag eftermiddag blev min GoldWing samt flere af vennerne enige om at vi ville prøve om vi ikke kunne få passeret de 60-70 km, der er til Orø..
Orø træffet er altid et herligt lille træf hvor gode venner mødes og nye venskaber opstår…

Klokken var næsten 20.00 før vi fik snøvlet os sammen og kom over på øen…
Teltpladserne som der plejer at være mange af, var i år alle sammen optaget – men det havde nok noget med tidspunktet at gøre… Kørte ind mellem cyklerne og fandt aller bagerst en plads til mit lille telt…. Aflæsning og tilbage med cyklen… Piis jeg kunne jo ikke komme til at vende cyklen for alle de andre der var kommet før mig – så mig af cyklen og trække den ud… Øøøh det kneb sgu for de små muller at komme baglæns !!
Skal du ha hjælp, skal jeg skubbe dig – lød en forbipasserendes stemme, og Jo tak.. Så baglæns kom cyklen og jeg med hjælp fra den bamhjertige samritan fik jeg vendt den lette cykel… Puha det varmer dælme, langt inde i mit knap så nye hjerte..

Ned med cyklen og op med teltet !

En kold blev stukket i min hånd, da jeg passerede en af vennerne…
Vil du há selskab ? Så lad os komme ned i det store telt og få en Pølle..

Hyggen var startet og så gør det jo ikke noget at OleBos lille orkester Fat Rock også spiller om fredagen…
De kan sgu et eller andet med den musik-sammensætning…
Når første sang er røget over gulvet, og den næste er godt i gang er dansegulvet fyldt….
Om de spiller stærk hardcore rockmusik eller en stille gammel slager af John Mogensen, er fuldkommen ligegyldigt… Der bliver skrålet med på alt hvad der er muligt. Det er sååå fedt !!
At OleBo så også finder på at gå væk fra sin comfort zone, og kravle op på de borde hvor tilskuerne alligevel står, og synger videre – gør bare den store mand og deres orkester endnu federe..
Hold kæft hvor vi hygger !!

Lørdag morgen – urinen trykkede på en blære, og man kunne lige så godt stå op !! Klokken var ikke så mange, man alligevel vandrede man turen fra sit telt og ned til klubhuset.. Der var vist noget med at der var en kaffemaskine udenfor huset, og at den gerne ville have besøg allerede nu… Solen og de morgenkyndige bikere var stået op – og en enkelt kop kaffe blev afløst af en kølig grøn…
Et par mere fra vor lille klub kom listende, og sammen røg vi på morgenmads bordet.. 50.- for kaffen og hvad man kunne spise af morn´mad. Prisen var okay… Et eller andet skal Orø træffet jo leve af !
Det var gratis at komme med færgerne – det var gratis at komme ind – Der var gratis musik og underholdning for alle pengene, og en stille Pølle kunne købes næsten hele natten !!
Det er sgu et godt lille arrangement, som mange af ø-boerne står sammen om…

Her var vist knap 400 cykler – Bagsæde passagerer samt en masse af de ”indfødte…

Lørdag eftermiddag hiver to af vennerne mig i armen.. Stampe vi skal ud og køre TOG – Skal du med ? Øøh TOG !! Jo men….
Jeg vil gerne købe tre billetter til det lille futtog, siger Olsen højlydt !! Vi skal ud og køre..
Bent og Olsen skynder på, og ind på de hårde træsæder. Turen begynder straks…
Øen rundt – Se hvad der er af seværdigheder, og hyg jer med de andre på Toget !!

Øøh rundtur på Orø – med seværdigheder…

Det var sgu en fed ide – Turen tog en hel time og store dele af øen røg på huskeren, til en anden gang vi kommer Orø !!
Overfor os, på det lille tog, sad tre andre træfdeltagere…De sad på bænkene så de havde ansigterne vendt mod os – DVS de havde bedre udsigt end vi havde, men de var vist lige så imponerede som os fra PP…
Tulles Yngel MC… stod der på ryggen af dem !
Tulles Yngel… Lad mig gætte – I er brødre og jeres mor hed Tulle… øøh Ikk ?
Godt gættet, jo det er korrekt – og….
Resten gemmer sig i hukommelsens tåger, men jeg siger bare at de tre brødre de var dældulme ikke kedelige… Hvad vi seks halvskøre motorcyklister ikke kunne få ud af, det mindste der kom forbi er ikke værd at skrive om !!
Fuck det er herligt at møde andre skøre hoveder end bare os selv !!

Allernederst på denne side er et billede af de tre drenge fra TullesYngel – og bare der hvor de står og poserer fortæller lidt am deres skrupskøre image !!!

Så skulle der deles præmie for den flotteste cykel.. Og ærlig talt.. Den vindende var nu også flot… Her var mange flotte cykler, det er korrekt – men Bjørns Harley overgik dem alle, og han fik det ædle øldrikkekrus, af en fin pokal, med hjem til skabet !!

Om aftenen røg de fleste af os i restaurant Drivhuset, og fik skøn buffet samt skyllet ned med Rød Tuborg fra Fad…. Uuhhhmmm……..

Lørdag aften blev der åbnet for den store Hane – og ganske meget regnvand blandede sig med adstadigt med den gode stemning..
Indenfor spillede et gruppe udmærkede musikere til den dansende del af træfdeltagerne, og vi andre sad bare og stenede i den tilstødende ”hal….

Men en herlig weekend var ved at være slut – teltet blev slået sammen, puttet på cyklen og hængt til tørre da man kom hjem…
Der hænger det endnu – men snart må man vel se at få afsluttet en masse spændende arrangementer, i MC tegnets uge !!

Be the first to comment

Leave a comment