DART 2019

DART DART DART DART DART DART…. 
De gjorde det igen !! 
DælDulme de smed med pilene, så ingen kunne føle sig sikker, og derfor kom deres navn en extra gang på den store pokal !!
De satte alle os andre 9 klubber til vægs, i årets første Dart turnering !!
Valby MC kalder de sig for – og stor og mægtig som en Carsten, der med sveden løbende ned over rygsøjlen kæmpede de sig til Titlen som årets første Champion-klub !!

Ingen vidste hvem der fik overmagten, da kampen havde denne fantastiske intensitet, som kun spillerne kender til – Vi tilskuere vidste godt at de havde deres navn stående flere gange på den store pokal… 
Men en drabelig kamp udspillede sig før målet kom i hus… En kamp mellem to kæmper… Warriors og Valby MC…Sådan !!

Den sidste og afgørende Titelkamp – var gennem længere tid ikke på min nethinde, da Mægtige Carsten fra Valby – en gang imellem stod lige præcis der hvor han ikke skulle stå !! 
Foran mig…. Tssk…

Oppe ved baren lød små kampråb – om det var til det spillende hold eller det bare var for at få opmærksomheden fra os andre, vides ikke… Eller det var for at hidkalde de tjenene ånder, da den sidste kolde var forsvundet og en enkelt kold mere ville gøre underværker…
Tjae… 
Men Stenløses medlemmer bag baren – gjorde et godt stykke arbejde og havde yderst travlt…

En Carlsberg special og så en sandwich af en eller anden slags, lød det over baren – Hvis i da har det ! Og hvornår er der for resten mad …
De første seks timer var gået – pisse stærkt…
Og nu måtte den store gryde snart godt komme på bordet….

Dart turneringen var startet klokken 1400 – Og klokken havde passeret 24, inden drengene fandt afgørelsen om nr et og nr to….
men ved siden af GuldBanen, på bane 2 – udspillede endnu en drabelig kamp sig !!

Vi var alle fra starten blevet inddelt i 2 puljer – og de to puljers sidstepladser skulle spille en extra gang, om Taber pokalens værested sommeren over.. Kampen blev spillet af de to kombattanter fra henholdsvis Last Call og PinkPanther..
Første sæt vandt vore superstærke modspillere – men de næste 2 dem tog vi med hyl og skrål..’
At køre baglæns fra 501 til nul – med en dobbelt som afslutning, er for os ikke superkompetente dartspillere lidt af et prøvestykke….
Det er kraftstejleme svært… Men de bedste vandt !!
Og de dårligste måtte bare tage hjem… 
Så det sagt… 
Og tak for kampen alle sammen – det var dæleme sjovt..

Stampe

PS… Mit camera ville ikke som jeg ville – derfor er
det lånte smukke billeder, jeg har sat på min tekst..

Be the first to comment

Leave a comment