Italiens-tur til Milano

Uha uha uha – vi skal ud og flyve.

Billetterne var blevet indkøbt et godt stykke tid før sommerferien…

og vi skal til Baghera træf nær Milano i Italien..

Datoen er den 4 november, og da vi ikke kendte til vejret her et halvt år i forvejen – ja så købte vi et par hurtige billetter til den bevingede !

Bilen til flyveren bliver afleveret på P.Pladsen ved Københavns lufthavn, og mod nye destinationer skred vi tre fine bikere så… Selvbetjeningskassen i lufthavnen forekom hurtigst og før man vidste af det, sad man i den store bevingede cigarkasse, og tænkte

højt… Italy here wee comes !!

Vi var tre Pinkere der havde indløst billetten til flyveren – Og så var der lige 3 Pinkere mere, der ville med til Milano…men som først fandt ud af det en god uge før afgang – De fattede derfor en lille Wolkswagon Polo og kørte de Europæiske veje tynde.

I lufthavnen nær Milano blev vi tre flyvende gæster så afhentet af vores æresmedlem af PPDK – Paolo, som smart nok er Italiener og bor i Milano.. Så på ganske kort tid var vi nu hele 7 medlemmer fra PPDK til træf i Italien – I november måned – Og det var nu ikke så ringe endda !

Velcome and lovely too see you… Vores ”PinkPanther”venner fra Italien bød os velkommen til deres store træf, og ingen ende var der på deres italienske velkomst med kram og kysseri….

Nå men vi skal vist videre i teksten, og blev hurtigt indlogeret på store sovesale..

Voghera træffen bliver afholdt indendørs i en kæmpe ridehal.. En ridehal som er den del af et kæmpestort WildWest arrangement… og som huser både egen saloon – hotel – Guldmine og rodeo show.

Tyrefægtningsarena samt plads til indianerfreaks med tipier og hele gøjemøjet !!

Her skulle vi så tilbringe denne kommende weekend, og her skulle vi skåle med alle vore venner..

Men udenfor pressede et massivt uvejr sig på – vi var blevet varskoet om regnvejr i store strømme, så udendørstøjet var klaret hjemmefra, men vi var ikke blevet varskoet om uvejr…

Fra den buldrende radio, der var tændt i indgangen hvor jeg stod, kom meddelsen om af den nærliggende landsdel, ikke 100 km fra træfpladsen var blevet afspærret, Der var regnvejr og mudderskred i Tonsvis og at alle skulle finde ly, samt at den på daværende tidspunkt havde krævet hele 8 dødsofre…

Puha – det var dog en uhyggelig nyhed..

Afstanden mellem denne uhyggelige nyhed og Træffet, var ikke rar – og man spekulerede på antallet af kommende gæster..

For 4 år siden havde træffet sit bedste besøg, med ikke mindre end 2500 gæster. Dengang var vejret varmt og lækkert – solen havde været på himlen i ugevis, og enhver biker med bare en lille smule småpenge på lommen var sikker gæst..

Men sådan var det ikke i år…

Stedet var det samme, og arrangørerne havde rigtig mange års erfaring i træfarrangementer..

Men med det vejr – og den udmelding i medierne – var det nok begrænset hvad der ville komme af deltagere… men det får vise sig senere på weekenden…

Dox, som er den gamle formand for det ikke existerende PinkPanther Italien, er stadig den hovedansvarlige for ledelsen af arrangementet – fortalte at 2 af hans solgte stadepladser i den store hal havde trukket sig, grundet uvejret – men at der stadig ville være 10 stadepladser som stillede op, med salg af alskens spændende ting til MC livet..

Derudover så ville dem som kom på MC, have mulighed for at køre cyklerne ind i hallen..

Efter indskrivningen og tildelingen af sovepladser, var det tid til besigtigelse af den fine bar…

En enkelt kop Italiensk kaffe – på ca en ½ centiliter… Expresso a la creme med sukker.. Bvadrr !!

og så en kold bajer…

Skal I ha noget at spise, så kan i gå med mig ovenpå og besøge den store saloon – med amerikanske bøffer og andet godt, fortalte Dox. Vi fulgte efter ham op ad trappen tillige med dem af vore venner fra PP i Tyskland der også var kommet..

Og her startede så den første del af en ovenud feed aften – før vi fortrak til den lille saloon i underetagen, med extreem stærkt spillende kopiband a la …ACDC..KISS .. KRAFTWERK mm…..

Klokken 0.00 fyldte Dox år – og fra chenen sang vi danske fødselsdagssange, og drak dus med selveste den kvindelige bar-indehaver… At drikke dus med både bar-indehaveren og det fede bands foregår på ægte PP-maner og i en af Bents store nypudsede støvler.

Den bliver totalt fyldt med øl – så skulle der drikkes…Og ikke et øje var tørt..Støvlen blev fyldt og tømt hele 3 gange, før Bent han fik den igen..

Aftenen gik som sådanne aftener skal gå, masser af øl kom på bordene og da bandet ville stoppe gik vor gode Paolo på chenen – fortalte lidt Italiensk historie og fik bandet til at spille endnu et par numre før morgenen brød ud.

…………………………………..

Formiddagen kom listende – solen gemte sig stadig bag de sorte regnskyer, og den 10 mands stue vi var indlogeret på, blev delvis tømt…

Lørdagen blev brugt til snak og pjat mellem venner – og aftenen med den store fest skred planmæssigt fremad..

Boderne omkring den store arena, bugnede med Bikerting – og et par euro eller to blev hurtigt brugt til indløb af diverse..

På den store chene var det første orkester ved at varme op til en kold afvaskning… Det store rykind af motorcyklister var udeblevet – og at spille for en kun halvfuld kæmpehal er aldrig så spændende som i en overfyldt…

Men mod vejrguderne kæmper selv det mest velorganiserede arrangement forgæves..

Nuvel os fra PPDK vi hyggede jo som vanligt – og selv om det ikke synede af mange i denne kæmpehal, så var træffet alligevel ikke så dårligt besøgt..

Der lister en biker rundt i hallen med Danimarca på ryggen – hvem er det ?Spørgsmålet blev stillet af en kammerat, meen øøh vi vidste jo ikke noget !

Hvem er du der reklamerer for Danmark… var mine første ord, da jeg så ham !

Davs – svarede den tiltalte, da han vendte sig om mod mig – jeg er Dansker og arbejder hernede.. Har gjort det i mange år – men hvem er du selv ??

ho ho – jeg det er svært at svare på, men jeg har taget 6 kammerater mere med..

Okay blev der svaret, og så har jeg sgu også en kammerat på besøg… Han kommer helt fra midtjylland…

Ja ja verden er nu ikke større end vi alle gør den, men sjovt nok for ”Danimarca pludselig at stå mellem så mange danskere, når alt i hans dagligdag ellers kun foregik på Italiensk…

Mellem os alle sammen vimsede 2 meget let påklædte skønheder sig rundt.. Det var nogen Dox havde hyret og betalt dem for at sætte lidt kolorit på aftenen.. For at vimse rundt og blive fotograferet sammen med alle de bikere der havde lyst til et billede… Og pigerne poserede hele aftenen….

Men noget som Dox Ikke havde bestilt, var hans egen afklædningseance …

Dox var gået på chenen for at uddele diverse pokaler, for længst kørende – for største klub og alt det der normalt hører til på et træf, og da han var færdig med det overtog Yellowmann fra PP i Wallerstädten mikrofonen… Fik publikum til at træde tættere på og overlod showet til de to letpåklædte skønheder….

Hvad de derefter foretog sig på chenen, med fødselsdagsbarnet skal ikke her beskrives –

men et var sikkert…

Den opvisning med Dox som hovedperson, den havde han ikke selv bestilt….

Han endte mellem to splitternøgne modeller, og selv kun iført korte underhylere og rem om halsen…

Hold kæft hvor var det morsomt – for os andre..

I den tilstødende bar stod Doxés søde kone, men verdens største hammer…

For Dox havde vist noget han skulle ha slået ned igen..

fortalte hun, mens hun ikke ku lade være med at grine..

Aftenen var ved at gå på hæld – udenfor havde nogle af de gæster der boede i telt og Wigwammer under det store halvtag, tændt bål – og festede så man skulle tro det var sommer..

Vi listede op under tæpperne, og sov til den lyse morgen..og fremad var kun oprydningen, for arrangørerne – og afrejsen for os andre…

Det var en god weekend – en fantastisk hyggelig weekend – og en weekend man nok kan deltage i en anden gang………….. På vegne af PinkPantherMC – Stampe

Be the first to comment

Leave a comment