Kørsel med diabetes børn 2017

At gøre, hvad der for andre end os skøre Danskere kan være lidt svært at forstå – når vi bruger ordet Hygge – at Hygge, kan for udefrakommende være næsten umuligt at oversætte – og måske forstå !!
Men en hel weekend med netop dette fænomen er just vel overstået !! Hygge Hygge Hygge…..
Lørdag eftermiddag foregik hos en næsten lokal klub…. Pow-Mia Eagles..
En lille klub – med nogle kreative mennesker, der nok kunne holde en lille fest for sig selv og vennerne …Bo Gerts fra klubben bød indenfor, og viste rundt i et par skønne lokaler… En fantastisk fed lade der var blevet lavet om til et herligt værested…..
En kold Cola røg gennem halsen, og et indvielsesritual af et nyt medlem skulle stå sin prøve… Et ritual der nok kunne lede tiderne tilbage til den gang førstningen af halvfjerdserne, hvor det i store filmproduktioner var kutyme hvordan en sådan indvielse skulle foregå !! Tihvertifald så blev deres nye medlem iført den nyindkøbte vest, med mærker osv – overhældt med øl fra resten af medlemmerne, og fyldte med shots i halsen – til den ikke ku´rumme mer !! Og så var der fest !!
Søndag morgen – klokken har netop passeret syv – jeg skal se at få brygget en kop kaffe, før turen går mod Gilleleje….
Diabetesnetværket Humleboet afholdt sin årlige weekend for familier med diabetesbørn – og vores Pink Panther klub tillige med en masse andre motorcyklister, endnu en gang var blevet bedt om at møde op, og give de mange børn én på opleveren !!
Gilleleje station var vort første stop !! Og her var allerede ganske mange motorcyklister der ville det samme som os – at gøre børn glade !!
Her mødtes vi alle for at køre samlet til stedet i byen hvor det hele skulle foregå – kaldet Kysthusene.. Kysthusene lå 3-4 km fra Stationen – og ved ankomst til stedet var der næsten mennesketomt !! Meen det blev der ikke ved med at være !! Diabetesbørnene og deres søskende havde set at vi var ved at komme ind ad indkørslen… Her skulle vi holde – og her kom alle børnene så på én lang række, alle med udstyret i orden !! Hårnet – og de stooore smil…
Ved ”startsnoren var allerede parkeret én stor bil – da vi kom frem….. En gammel Volvo – en gammel Brandbil med stige horn og det hele… 1939 var den fra, og den kørte lige som os, frem og tilbage mellem Kysthusene og Havnen…..
Ungerne var drøn glade – og de voksne der alligevel bare stod og ventede på at børnene skulle ud og køre, aftalte med Chaufføren af den fine stigevogn, at de da bestemt skulle have en lille tur til havnen !!
Flere af ungerne var så glade for vores lille karavane – at de straks stillede sig tilbage i den kø de stod i – for lidt siden… Og fik sig en ny tur – måske med en anden chauffør !!
Og en glad unges begejstring smitter straks – og selvfølgelig fik flere af de skønne børn, en tur eller to mere.
En dejlig dag med sol over hele turen… Næsten…. De sidste 5 minutter af formiddagen foregik i lidt fortættet Dis – men ingen unger blev våde og ingen chauffører vendte våde hjem til basen !!
Alt i alt en herlig dag, som nok gøres om til næste år !!
De herlige billeder er taget af Jesper fra Næstved …… Stampe..

Be the first to comment

Leave a comment