StorBadedag 2019……

Kim Rasmussen – den glade fotograf fra FrederiksborgAmtsAvis, rendte forvildet rundt om sig selv da han skulle forevige alle de badende ungmøer og knejte..
Hvor skulle han starte og hvor skulle han slutte !
Kim lå ikke på lur – som man har hørt om at andre fotografer kan finde på – næe han var inviteret til overværelse af PinkPanther´s årlige StorBadedag 2019..
Kim spurgte hvordan det forløb, om der de badende gik stille og roligt i bandet eller – men fik selvfølgelig et: 
Nææe det plejer der ikke at være – hos os springer alle da i samtidigt..
Og det gir måske nok lidt ”vanddampe” – så du må hellere passe på dit dyre arbejdsredskab !!

”Ja så må i godt gå i vandet” Olsens blide røst kunne høres helt til nabobyen, og alle fulgte adstadigt med i det kolde vand !!

Fotografen fløjtede rundt om sig selv – trykkede på knappen og spænede baglæns for et bedre billede.. Stop Stop – ikke så hurtigt… For denne vandpantomime kan aldrig gentages, og Kim måtte ta til takke med hvad han kunne få ind på søgeren !!

Lidt fra badestedet stod, som vanligt, Pinkernes egen livvagt iført Våddragt og gummirøjser !!
Vi ville ikke have at der skulle komme noget drivende forbi, så denne sidste bastion med Tonny og tovværk som endestation – Kommer forhåbentligt aldrig i brug !!

Badet var slut – og rundt i vandet drev kun en enkelt Pinker… Det var vores alle sammens mandlige Sygeplejerske der ville ha det hele med… Hej Stefan – det er slut nu !! Der er snart mad !!
Kommer du op eller hva´ ??

Alle med blå bånd skal op nu ! Alle med blå bånd skal ind og skylle sig af nu…
En gammel film kørte rundt i knolden på mig…. Filmen er over 50 år gammel – og var fra den gang da Hillerød havde et udendørs svømmebassin, ved Byskolen !!
Når man havde betalt den pris det kostede at deltage, fik man en Kradsulds svamp med lidt sæbe på, stukket i hånden… Så røg man under bruseren, og kørte svampen rundt over hele kroppen..
Kradsuldsvampen var lavet af træspåner, og var det affald der var tilbage når de store Brædder var blevet høvlet… Derpå var så hældt lidt sæbe…
Puha det var skrappe sager – men datidens måde at rengøre os små unger !!
Men pyt skidt – vi overlevede… 
Filmen forsvandt og:

Hvor mange var vi i vandet, har spørgsmålet lydt fra flere sider… Men jeg ved det faktisk ikke !! Sidste år var vi 36 der dyppede snuden – men om vi var flere eller færre, ved jeg faktisk ikke !! 
Det er dældulme svært at få de badende til at ligge stille i vandet – før en optælling !!
Men en ungdomsrekord blev der dog sat den lørdag : Sara på bare 10 år er den yngste der nogensinde har fortjent den forjættede VikingHjælm.. Sara er datter af en af vore Pinkere..

Men vi som var her – vi strålede..
Og tilskuer antal… Ja det er nok det samme.. Who knowes – men 100+ er nok ikke så forkert !
Hold kæft hvor var vi mange..

Hvornår er der mad ? Og kan man ikke købe en Pølle fra jeres indendørs PølleVogn.. Og jo selvfølgelig kunne man da det….

Anne-Mette også fra Frederiksborg AmtsAvis, listede også lige så stille rundt, mellem gæsterne. Anne-Mette er Journalist – og hende der har skrevet en masse smukke ord om vor lille klub…

Gir du ikke en kop kaffe, var Anne-Mettes næste spørgsmål… Dette er ikke verdens varmeste plads at stå og skrive på… Og jo den kommer om et øjeblik… Men lad os da gå indenfor i klubhuset, for der er kaffen..
Rart og ærlig talt så var det ikke det nemmeste sted at komme hen…. Det skulle ases og mases for at komme igennem – men sikkert blev journalisten ført gennem menneskemængden og ned til Pinkernes ”SpilleHjørne…..Her var godt og her var varmt…
Anne-Mette fik snakket med en masse mennesker – drukket sin kaffe, og fortrak videre ud i arbejdslivet !!
Alle vi andre Pinkere og vore gæster fortsatte til den lyse morgen – og som sædvanligt med og i verdens bedste humør !!
Men det skal der ikke skrives om her – det må man selv komme og opleve !!!

På vegne af PPMC… Stampe

Se alle de skønne billeder samt video:

Video

Be the first to comment

Leave a comment